€ 0,00

Meer weten over Horizon?

Horizon Fitness: design, innovatie en kwaliteit
Horizon Fitness is in de Verenigde Staten, de grootste fitnessmarkt ter wereld, een gevestigd merk dat staat voor design, innovatie en kwaliteit met flink stijgende marktaandelen. Een groot aantal designers en product managers ontwikkelen innovatieve en mooie producten voor de thuissport en controleren volgens de strengste maatstaven voortdurend de kwaliteit.

JoHnson HealtH tecH:
Producten van het merk Horizon Fitness worden gemaakt door Johnson Health Tech in fabrieken die gecertificeerd zijn volgens ISO 9001. Johnson Health Tech. werd opgericht in 1975 en beschikt over meer dan drie decennia ervaring op het vlak van design, productie en marketing van fitnessproducten. Producten van Johnson Health Tech. worden in meer dan 60 landen met succes verkocht. Het doel van het bedrijf is het beste bedrijf ter wereld te zijn dat mensen helpt, hun gezondheid te verbeteren. Johnson Health Tech. GmbH is een dochteronderneming van de fabrikant en leidt de distributie in Duitsland, Oostenrijk, de Benelux, Zwitserland en Oost-Europa. Eigen product managers in Europa ontwerpen speciale productlijnen, die geheel zijn afgestemd op de Europese en nationale eisen en behoeften van onze klanten. 

 

Kwaliteit, service, techniek en innovatie;
Onze vrijwillige fabrieksgarantiepakketten doen meer dan de wettelijke vrijwaring. Binnen de garantieperiode verlenen wij rechtstreeks aan de consument gratis diensten. In tegenstelling tot de wettelijke vrijwaring, hoeft de klant gedurende de hele garantieperiode niet te bewijzen dat een fout reeds bestond op het moment van aanschaf van het product. Zekerheid door garantiepakketten die wij op lange termijn mogelijk maken:
 
  • 30 jaar garantie* op frame en magneetrem
  • 10 jaar garantie* om de aandrijfmotor (bij loopbanden)
  • 2 jaar garantie* op elektronica & onderdelen
  • 2 jaar garantie* op reparatiekosten
Hoge kwaliteitsstandaard;
Onze producten worden gemonteerd volgens nauwkeurige richtlijnen in fabrieken met ISO 9001-certificering. Na elke productierun vinden er gedetailleerde kwaliteitsinspecties plaats. Onze producten hebben een CE-certificering en worden altijd gecontroleerd op basis van de Europese veiligheidsnormen – EN 957 – en op basis van normen die specifiek gelden voor landen elders in de wereld. Voor de betrouwbaarheid van onze producten op lange termijn verrichten wij langdurige tests met een belasting van minstens  120 kg.

Omvangrijke service;
Onze productiefaciliteiten zijn gecertificeerd volgens ISO 9001. Zowel vóór als na aankoop van onze producten bij de dealer alsook in servicegevallen kun je desgewenst contact opnemen met je dealer of rechtstreeks met ons. We ondersteunen en zorgen voor snelle en deskundige hulp.

* Alleen geldig voor uitslutiend prive-gebruik. Geen garantie bij commercieel gebruik. Slijtdelen, onderhoud en plaatsing uitgesloten.
 

Nieuw! Passport Media Player

De unieke Passport Media Player neemt  je mee uit je alledaagse trainingsdag naar de mooiste vakantieplekjes over de hele wereld. Je hoeft de player alleen maar aan de televisie te koppelen en voordat je het weet, loop, rijdt of wandel je door adembenemende reële landschappen. De interactieve trainingssoftware Virtual Active die vanaf een USB-stick op de player wordt afgespeeld, varieert de weerstand van de toestellen in functie van de stijging van het video landschap. Bij loopbanden wordt ook de hellinghoek aangepast. De afspeelsnelheid van de video past zich op zijn beurt aan het tempo van de sporter aan en je neemt zelfs geluiden uit de omgeving waar.  
 
De Passport Media Player is apart verkrijgbaar en werkt volledig samen met onze trainingstoestellen, die het kenmerk “Passport Ready” dragen. Op world.passportplayer.com vindt je een overzicht van de beschikbare Virtual Active trainingsdoelen die geschikt zijn voor Passport Player.