€ 0,00

Lees meer...

Tuindouches zijn hot! 
Ze lijken als paddenstoelen uit de grond te schieten.  Van eenvoudige, maar functionele modellen tot vaste warm- en koud waterdouches met een fantastisch design. Voor elk wat wils!

Tuindouches geven een welkome verfrissing wanneer de temperatuur hoog oploopt. Bovendien is het fijn en hygienisch om je voor en na het zwemmen even af te spoelen.  Ook een Hot tub, Jacuzzi en zelfs een sauna vragen om een douche in de buurt.

De meest eenvoudige modellen, doorgaans uitgerust om heel simpel op de tuinslang aan te sluiten. Leg de slang eventueel in de zon zodat het water lekker kan opwarmen. Wie ten alle tijde van een aangename douche wil genieten, goed op temperatuur, maar dan lekker buiten doet er goed aan de leidingen voor aanvoer van warm en koud water te voorzien. In dit geval kies je dus voor een douche met de juiste aansluitingen. Sommige modellen hebben in de basis een soort automaat die het water op voorhand mengt. Je kunt de gewenste temperatuur van te voren instellen, dus als je de kraan opendraait krijg je steeds water van dezelfde constante temperatuur. 

Andere tuindouches zijn weer uitgerust met een dubbele of thermostaatkraan waarmee je de temperatuur bepaalt. Geen zin om allerlei aanpassingen te doen aan je waterleidingen? Dan zijn er ook nog de tuindouches die de warmte van de zon gebruiken. Ze zijn doorgaans uitgerust met een reservoir, zwart van kleur zodat de zonnewarmte optimaal wordt geabsorbeerd en doorgegeven aan het water. Handig, en bovendien heel milieu
(en portemonnee) vriendelijk!