€ 0,00

Je keuze

De juiste apparaat keuze: Een zonnebank kopen

Heb je besloten om een zonnebank te kopen? Dan is het nog best lastig om een juiste keuze te maken. Gelukkig dat de adviseurs bij Suncenter je hierbij uitstekend kunnen helpen. Zij luisteren goed naar je wensen en op basis hiervan adviseren ze je bij je keuze. Bij ons vind je dan ook altijd de beste zonnebank.

Suncenter beschikt over een breed assortiment van zonnebanken. Voordat je een zonnebank gaat kopen bij ons, is het dan ook belangrijk dat je eerst een aantal punten duidelijk op papier hebt staan, zoals het doel van je aanschaf, de ruimte in je woning en het besteedbare budget. Door duidelijkheid te hebben over de belangrijkste punten wordt het uiteindelijk makkelijker om een zonnebank te kiezen.

Het doel

Voordat je een zonnebank gaat kopen is het zinvol om te bepalen wat het doel hiervan is. Je keuze is namelijk ook weer afhankelijk van het gebruiksdoel. Onze adviseurs bieden je altijd een zonneapparaat aan die bij je het gebruiksdoel past.

Een zonnebank kun je om verschillende redenen aanschaffen. De meeste mensen schaffen een zonnebank aan, omdat ze altijd gezonde teint willen. Een zongebruinde huid oogt gezond en je ziet er stralender uit. Daarnaast kopen mensen een zonnebank, omdat ze zich willen voorbereiden op de aankomende zonvakantie. Door een zonnebankkuurtje kweek je alvast een mooie, gebruinde tint en verbrand je minder snel.

Dit zijn de twee meest voorkomende redenen om een zonnebank te kopen. Het is echter ook mogelijk dat je deze wilt kopen op advies van je arts, omdat je een

(huid-)aandoening hebt, waarbij Uv-stralen voor verlichting van je huidklachten zorgen. Daarnaast kan het ook zijn dat je een zonnebank wilt kopen als ontspanningsmiddel. Onder de warme stralen kun je namelijk heerlijk tot ontspanning komen.

De ruimte

Suncenter heeft zonnebanken in verschillende soorten en maten. Bij ons vind je zonnebanken met hogedruklampen en lagedruklampen. Een zonnebank met hogedruklampen, beschikt over kleine kwartslampen met filterglazen. Een model met lagedruklampen, beschikt over TL-buizen. De ruimte in je woning is weer van invloed op je keuze. Een zonnebank past vrijwel in iedere woning. Deze hoeft namelijk niet veel ruimte in beslag te nemen, omdat het een opvouwbaar apparaat is.

Een kamer als wellnessparadijs

Het is mogelijk om een kamer in je woning helemaal in te richten als wellnessparadijs. Hierin kun je de zonnebank dan vast opstellen en laten staan.

Een kamer gedeeltelijk vrijmaken

Wil je een kamer gedeeltelijk gebruiken als zonneparadijs? Dan is het een optie om te kiezen voor een zonnehemel op een horizontaal statief. Deze kan je bijvoorbeeld in een logeerkamer met een eenpersoonsbed plaatsen. In plaats van een zonnehemel kun je ook kiezen voor een (verrijdbare) zwenk zonnehemel of een opvouwbare zonnebank met hogedruk lampen. Deze twee apparaten kunnen na gebruik in een hoek van de kamer worden geplaatst.

Een kamer met weinig ruimte

Heb je weinig ruimte in een kamer, maar wil je deze toch beschikbaar stellen als zonruimte? Dan is dit ook mogelijk. Ook in een kamer met weinig ruimte kun je heerlijk tot ontspanning komen onder een zonneapparaat. Je kunt dan kiezen voor een verrijdbare zwenkhemel of een opvouwbaar zonneapparaat, welke je achter het bed plaatst. Deze kan je na gebruik weer opbergen en bijvoorbeeld in een hoek van de kamer plaatsen.

Het beschikbare budget

Het beschikbare budget is natuurlijk van invloed op je keuze. Voor een grote zonnecombinatie ben je natuurlijk meer geld kwijt, dan een zonnehemel of een gezichtsbruiner. Tussen de verschillende apparaat types bestaan ook prijsverschillen. Een zonneapparaat met meer functies of een hogere kwaliteit is natuurlijk ook weer wat duurder, dan een apparaat met minder functies.

Hoogwaardige kwaliteit

Al onze apparaten zijn van een hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de wettelijke eisen. Verder krijg je bij je aankoop altijd een gebruiksaanwijzing. Daarnaast werken wij uitsluitend met deskundige verkoopadviseurs. Zij geven je dan ook echt een advies op maat en beantwoorden al je vragen.

Wettelijke eisen

Een zonnebank moet aan de wettelijke eisen voldoen. Daarnaast voldoet een zonnebank van een hoogstaande kwaliteit aan een keurmerk van een erkende keuringsinstantie, zoals de KEMA. De zonneapparatuur bij Suncenter voldoet altijd aan de wettelijke eisen en een keurmerk.

Gebruiksaanwijzing

Als je een zonnebank bij ons koopt, dan overhandigen we je hier natuurlijk ook altijd een gebruiksaanwijzing. Bewaar deze gebruiksaanwijzing altijd goed. Er staat hier namelijk een tabel in waarin per huidtype staat aangegeven hoe lang je mag zonnen met het zonnetoestel. Verder staat in de gebruiksaanwijzing vermeldt wat de levensduur van de lampen is en hoe je deze lampen kunt vervangen.

Onze verkoopadviseurs

Bij Suncenter werken wij uitsluitend met deskundige verkoopadviseurs. Zij hebben een ruime ervaring in het vak en weten dan ook alles over zonneapparatuur. Als je een vraag hebt dan kunnen zij deze altijd deskundig voor je beantwoorden. Zij geven je dan ook een advies op maat en bieden je altijd de beste zonnebank aan.

Wij hechten veel waarde aan het bieden van de juiste service. Om deze reden kan je ook na je aankoop met je vragen bij ons terecht.