€ 0,00

Meer weten over Yoga & Pilates?

Yoga en Pilates zijn activiteiten welke in eerste instantie op elkaar lijken omdat in beide gevallen de geest en het lichaam tegelijkertijd worden getraind. Ook is de ademhaling bij beide belangrijk en kan de training worden ingezet voor therapie en revalidatie. Bijkomende voordelen van Yoga en Pilates oefeningen zijn de verbeterde flexibliteit, spierfunctie en betere lichaamsvormen. Veel bedrijven zien ook het belang in van gezonde en fitte werknemers en zetten met regelmaat programma's op met Yoga en Pilates activiteiten. 

Er zijn ook verschillen; bij yoga zijn de houdingen meer statisch en zijn de oefeningen op het lichaam naar binnen gericht. Bij Pilates zijn de oefeningen duidelijker op specifieke spieren gericht en bedoeld voor meer stabiliteit, flexibiliteit en een betere houding. Hierdoor is Pilates zeer geschikt voor blessurepreventie en behandeling van blessures. Typisch Pilates.

Beide activiteiten zijn enorm in populariteit toegenomen door de toegenomen druk op de samenleving omdat ze bijzonder ontspannend werken. Bij Suncenter vindt je een uitgebreid assortiment artikelen voor zowel Yoga als Pilates. De artikelen zijn geschikt voor professioneel gebruik maar zijn net zo geschikt om ze thuis te gebruiken. Je vindt op onze website yogaballen, pilatesringen, yogarolles, yogablokken en nog veel meer! Alle artikelen zijn van bekende merken uit de fitnesswereld zoals Kettler, Bremshey en als nieuwkomer Gaiam!  Deze merken staan voor kwaliteit, duurzaamheid en een perfecte ergonomie.