€ 0,00

Infrarood ... De basis

Infrarood Cabines:

Een kort verblijf in een infrarood cabine ontspand uw spieren en geeft u een relaxed gevoel. Uw huid gaat zich zuiveren van afvalstoffen en door te zweten kan u calorieën verbranden. De warmte die vrijkomt is tevens erg goed voor uw spieren en gewrichten.
In de infrarood cabine worden er infrarood stralen op uw lichaam gericht waardoor u opgewarmd wordt en er geen beklemmend, hitte gevoel ontstaat zoals in klassieke sauna’s. Een infrarood sauna verhoogd dus niet de temperatuur van de lucht, maar verwarmt in eerste instantie uw huid. Uw huid warmt meteen op en uw spieren gaan zich ontspannen, hierdoor komt uw lichaam tot rust.
Doordat de infrarood stralen op uw huid inwerken gaat uw huid zich zuiveren en worden afvalstoffen uit uw lichaam afgevoerd. Op die manier gaat u ook calorieën verbranden. Bovendien wordt door de warmte uw bloeddoorstroming in uw lichaam bevorderd, en dit heeft gevolgen op allerlei kwaaltjes. Spierpijnen en gewrichtspijnen zullen verminderen. Omdat u ontspand zal eventuele hoofdpijn en stress geleidelijk verdwijnen. Na uw verblijf in de infraroodcabine zal u zich herboren voelen!