€ 0,00

Voordelen Intensive

Philips Vitae lampen bieden een ongekend rendement en comfort dankzij de snelle opwarming en hun vermogen electrische energie precies daar om te zetten in warmte waar die gewenst is; In het lichaam! De voordelen van deze infraroodstraling zijn optimaal te ervaren in het INTENSIVE systeem. Enkele voordelen van deze straling zijn:  
 

 • Door het intensieve transpiratieproces van binnenuit en de warmte die als een aangename wolk om je heen hangt, treedt een gevoel van welbehagen op.  Een gemiddelde temperatuur van ca. 50 graden is het meest aangenaam. 

 • De infrarood cabine werkt d.m.v dieptewarmte;  De warmte dringt tot maar liefst 4 a 5mm diepte de huid in.  De traditionele sauna slechts 1mm. Hierdoor worden toxische afvalstoffen effectiever afgevoerd. Bovendien zul je in de infrarood cabine aanzienlijk sneller zweten. 

 • Intensief transpireren reinigt de huid, daardoor kunnen onzuiverheden in de huid, zoals acne, bestreden worden. Een verbeterde stof wisseling bevordert bovendien de celvernieuwing waardoor de huid zachter, elastischer en mooier wordt. Om dezelfde reden als hierboven beschreven zal ook bij psoriasis of eczeem een aanzienlijke verbetering optreden. 

 • Door een hogere mate van transpiratie ontstaat ook een hogere calorie verbranding, hetgeen bij regelmatig gebruikt leidt tot gewichtsverlies. Dus een heel eenvoudige manier om af te vallen. 

 • De toegepaste stralers zorgen voor een diep doordringen van de infrarood straling in het huidweefsel en zorgt daarmee voor een diep warmte effect in het spierweefsel.  Daardoor ontspannen de spierweefsels. Bij spier-, & gewrichtsziekten of pijnen, ernstig of minder ernstig helpt de infrarood cabine door verlichting van pijn. Denk bijvoorbeeld aan: Artritis, Hernia, Jicht, Polymyalgie, Polymyositis, Reuma, Sportblessures. 

 • Door een totale ontspanning van het lichaam tijdens een sessie in de infrarood cabine, zal ook de geest zich ontspannen. Hierdoor speelt de infrarood een belangrijke rol bij de bestrijding van stress en vermoeidheid. 

 • Hart- en vaatziekten worden voorkomen 

 • Door een lagere temperatuur en luchtvochtigheid is de cabine ook uitermate geschikt voor mensen met hartritmestoornissen en carapatiënten of mensen met problemen. Het immuunsysteem wordt verbetert en vermindert de kans op infecties. 

 • Ontspannen weefsel betekent een betere doorbloeding, daardoor wordt de genezing van littekens, verstoppingen, kneuzingen en ontstekingen bevordert. 

 • Stofwisseling en bloedsomloop worden geactiveerd omdat een betere doorbloeding een beter zuurstoftransport in het lichaam bevordert . Doordat de bloedcirculatie in het lichaam verbetert en afvalstoffen effectief afgevoerd worden zul je na verloop van tijd merken dat je een gezondere huidskleur krijgt. 

 • Bij menstruatiepijnen, die in feite een soort krampen zijn, kan de warmte van infrarood pijn verminderen 

 • Door de dieptewerking zullen sportblessures aanzienlijk sneller herstellen. Bovendien zullen veel blessures voorkomen kunnen worden door gebruik van de cabine voor het sporten. De spieren worden immers effectief opgewarmd.