€ 0,00

Meer weten over stomen?

Meer weten over stomen in de stoomcabine

Wil je graag een stoomcabine kopen? Dan is dit een zeer goede en gezonde beslissing. Het is namelijk al eeuwen bekend dat een stoombad in een stoomcabine gezond is voor je lijf en leden. Het verhoogt je weerstand en je bent dus minder snel ziek. Even stomen in een stoomcabine is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Het brengt je helemaal tot rust, omdat je alle stress en spanningen eruit zweet.

In de warme stoomcabine worden je poriën geopend, waardoor je even lekker gaat zweten. Je zweet dus alle afvalstoffen eruit. Je huid en je lichaam worden dan weer helemaal gereinigd.

Suncenter beschikt over een groot assortiment van stoomcabines in alle soorten en maten. Voor haast elk type woningen is er bij ons wel geschikt model verkrijgbaar.

Verfrissende aroma’s

Als je een stoomcabine koopt, dan kan je ook kiezen uit tal van verfrissende aroma’s. Deze aroma’s vermengen zich met het stoom en brengen heerlijke geur in de cabine. De geur heeft een heilzame werking op je lichaam en geest.

Al onze aroma’s bestaan uit natuurlijke oliën. Er zijn geen parfums aan toegevoegd. Kies een aroma dat past bij je stemming en verdun het, volgens de voorschriften, met water. Onze aroma’s kun je twee manieren doseren. Dit kan automatisch, maar ook handmatig.

Automatisch

Met een geurstofpomp wordt het aroma aan de hete stoom toegevoegd. De geur verdampt dan direct in de cabine.

Handmatig

Het is ook mogelijk om een schoteltje met het aroma, vermengd met melk, bij de stoominlaat van de cabine te plaatsen. De emulsie verdampt dan en brengt een heilzame geur in de cabine.

De voordelen van een stoomcabine

Volgens ons verdient ieder mens het om zichzelf te verwennen met een heerlijke stoomsessie in een stoomcabine. Door geregeld een stoombad in de stoomcabine te nemen blijf je energiek en fit. Zelfs een korte stoomsessie zorgt voor ontspanning. Het levert je dan ook tal van blijvende voordelen op, zoals stressvermindering, betere nachtrust, een gezondere huid, verbeterde weerstand, een socialer leven en een gladgeschoren huid.

Stressvermindering

Een stoomsessie in een stoomcabine werkt ontspannend, ook voor je geest. Het maakt je hoofd helemaal leeg. Hierdoor verdwijnt stress dan ook als sneeuw voor de zon. Je voelt de spanningen gewoon wegsmelten. Het zorgt dus voor een adempauze, waardoor je de drukte veel beter aan kan.

Betere nachtrust

Heb je last van slaapproblemen? Dan ook kan een stoomcabine je hier vanaf helpen. Een stoomsessie heeft namelijk een zeer ontspannend effect. Hierna val je veel gemakkelijker in slaap en kun je genieten van een zeer goede nachtrust.

Gezondere huid

Door de warmte van het stoom worden je huidporiën geopend. Je zweet alle onzuiverheden eruit, waardoor je huid er glanzender en gezonder uit gaat zien.

Betere weerstand

Door geregeld te stomen in een stoomcabine verbeter je jouw weerstand. Je bent dan minder gevoelig voor verkoudheid en griep. Voeg een aroma, zoals eucalyptus, toe in de cabine. Dit aroma heeft een zeer heilzame werking en zal verkoudheid verminderen.

Socialer leven

Door een stoomcabine te kopen, kan je je sociale leven ook een flinke boost geven. Nodig vrienden of familie uit voor een stoomsessie van een uur. Dit kan een geweldige manier zijn om weer gezellig, ontspannen met elkaar te praten.

Een gladgeschoren huid

Het is ook nog een optie om je benen of je gezicht te scheren in de stoomcabine. Tijdens een stoomsessie zweet je natuurlijk enorm. Jezelf scheren tijdens het zweten levert je een ongelooflijk glad resultaat op, zonder dat je hier gels of schuim voor hoeft te gebruiken. Dit geldt zowel voor je gezicht, als je benen en oksels.

Deskundige adviseurs

Ben je van plan om een stoomcabine te kopen? Dan kan je hiervoor uitstekend terecht bij Suncenter. Onze adviseurs zijn echt deskundigen op het gebied van stoomcabines. Zij kunnen je dan ook alles vertellen over de vele voordelen hiervan. Dankzij hun advies kan je dan ook al een weloverwogen keuze maken. Je beschikt dus al snel over een stoomcabine waar je werkelijk jarenlang plezier van hebt.