€ 0,00

Meer over Gardipool...

GARDIPOOL; HET UNIEKE HOUTEN ZWEMBAD CONCEPT!

Waarom Gardipool? 
Verkrijgbaar in 4 modellen, 11 afmetingen en 3 hoogten ( 120, 133 en 146 cm)  is er voor iedereen wel een Gardipool bad!  De basisstructuur uit den planken van 45 mm is altijd autoclaaf behandeld.  De randen en houten trap zijn afhankelijk van het model naar keuze uit Noord Europees grenen of tropisch hardhout. Gardipool, een uniek zwembad concept dankzij hun jarenlange ervaring in de houtsector. Van boom tot autoclaaf behandeld eindproduct. Zij hebben alles in eigen handen.Het Gardipool concept biedt een kwaliteit zwembad dat esthetiek aan functionaliteit koppelt.  Top of the bill is het uniek gepatenteerde verbindingssysteem met zwaluwstaart. Dit verbindingssysteem is uitgerust met een roestvrije inox draadstang die je zwembad niet alleen volledig demonteerbaar maakt, maar tevens het voordeel biedt de constructie altijd extra te kunnen aanspannen.Geen gevaarlijk uitstekende hoeken dankzij de zwaluwstaartverbinding: Veiliger en kindvriendelijker kan niet ! Op de basisstructuur worden rondom de extra dikke zwemband randen vastgeklikt.  De randen zijn uit één stuk gemaakt om vervorming tegen te gaan. Bij de zijden langer dan 4 meter bestaat de exotische afdekrand uit 2 delen. Ze worden ondersteund door  de laterale steunen die de bevestigingsijzers verbergen. Functioneel; De randen zijn zodanig verstevigd dat men zonder problemen op de randen kan  zitten of staan.

Esthetisch;
Door het mooie profiel dat zowel in de steunplanken als in de randen wordt geschaafd. Daarentegen mogen we het aparte uitzicht van de zwaluwstaart niet vergeten. De verbindingen van de buizen van de filterinstallatie kunnen probleemloos gemaakt worden zonder gebruik van lijm of andere hulpmiddelen.

GRONDWERKEN
De Octoo & Oblong zwembaden worden geplaatst op een ondergrond van beton of gestabiliseerd zand (enkel bij vaste ondergrond). De Quartoo en Rectoo worden op een gewapende betonplaat geplaatst. De zwembaden kunnen zowel bovengronds, half ingegraven, of volledig in de grond opgebouwd worden.(behalve Oblong met diepte 1.46 m)Het zwembad wordt geplaatst op een oppervlak dat bedekt wordt door het anti-bacterie vilt. Dankzij de autoclaaf behandeling van de houten planken voldoet het zwembad aan de strenge norm van ondergrondse plaatsing. Het bad zelf monteren is goed te doen, dankzij het unieke concept.

Er zijn 3 mogelijkheden tot plaatsing;

  • BOVENGRONDS                                                      
  • HALF IN DE GROND                                                  
  • INGEBOUWD
    
BASIS STRUCTUUR 

Het zwembad wordt geplaatst op een vlakke betonplaat, dat bedekt wordt door het anti-bacterie vilt. Plaats de halve en volle startplanken  afwisselend op het vilt en maak de hoeken aan elkaar vast via de inox draadstang.

OPBOUW; Plaats de standaard zwaluwstaartplanken één voor één op elkaar en controleer of de structuur gelijke hoeken en parallelle zijden heeft.

TERUGVOER
De terugvoer / inlaat spuit het gezuiverde water terug in het zwembad. De plaatsing van de skimmer is het meest optimaal tegenover de inlaat zodat de losse zwevende deeltjes makkelijk  de skimmer ingaan. 

AFDEKPLANKEN ; De afdekplanken worden ondersteund door de laterale steunplanken, die tegelijk de L-hechtingen verbergen. De Hung-profielen worden aan de binnenkant van het zwembad vastgeschroefd zodat de liner-folie erin kan geschoven worden.

INOX BINNENTRAP; De inox ladder wordt centraal op de afdekplank bevestigd zodat deze loodrecht staat.

HOUTEN BUITENTRAP
De buitentrap kan makkelijk gemonteerd worden en wordt geplaatst dmv een steunhouder. 

TECHNISCHE INSTALLATIE
De filterinstallatie wordt geïnstalleerd en verbonden met het zwembad via flexibele leidingen

AFWERKING
Rondom het zwembad kun je je tuin verder afwerken met een houten terras, tuinmeubilair,
houten omheining of andere houtconstructies uit het gamma van Gardival.