€ 0,00

Meer weten over Flow?

FLOW PHILOSOPHY
Zo beschrijft de Amerikaanse hoogleraar psychologie Csikszentmihalyi het ‘Flow’-gevoel. Een beschrijving die leidde tot de naam Flow Fitness. De quote beschrijft het gevoel ergens helemaal in op te gaan waardoor dit moeiteloos aan je voorbijgaat. Flow Fitness streeft ernaar fitnessproducten te ontwikkelen die dat ‘Flow’-gevoel mogelijk maken. Het grootste doel van Flow Fitness is de conditie en gezondheid van de gebruiker verbeteren om zo de kwaliteit van leven te verhogen. Flow Fitness is een Nederlands fitnessmerk met een uitgebreid assortiment hoogwaardige fitness producten voor thuisgebruik. Door innovatieve producten te ontwikkelen én te produceren zijn ze inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste thuisfitnessmerken op de Benelux markt. Daarnaast exporteren ze naar ruim tien verschillende landen. Het team van industrieel ontwerpers met een passie voor sport en design ontwerpt de producten van Flow Fitness en voorziet ze van een eigentijdse vormgeving. De producten van Flow Fitness onderscheiden zich door hun design, kwaliteit, comfort, duurzaamheid en gebruiksgemak.
   
AWARD WINNING COMPANY
Het Financieël Dagblad heeft Flow Fitness tot drie keer toe beloond met een Gazelle Award, als een van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Groeien is voor hen geen doel op zich, maar het gevolg van wat ze doen en hoe ze het doen. Voor Flow Fitness is het namelijk van groot belang dat ze doen wat ze beloven.

FLOW FITNESS PRODUCTLIJN 2013;

DUTCH DESIGN; Alle producten van Flow Fitness worden, in eigen huis, door een team van productontwerpers ontwikkeld. Met de huidige technologische mogelijkheden, de actuele trends en de kwaliteitseisen van onze gebruikers weten onze ontwerpers producten met een internationale allure te realiseren. 

PRODUCTLIJNEN; Flow Fitness heeft een uitgebalanceerd assortiment ontwikkeld bestaande uit 3 cardiofitness productlijnen. De producten vullen elkaar aan in prijs en functionaliteit. Hiermee bieden zij voor iedere fitness liefhebber een passend product. 

 
De nieuwe Dynamic Line is een combinatie van sportiviteit en technologische vooruitgang. Naast de sportieve en herkenbare uitstraling van de producten zijn het bedieningsgemak en de optimale ergonomische houding, de belangrijkste kenmerken van de Dynamic Line. De duidelijke en zeer eenvoudig te bedienen displays benadrukken deze doelstelling. 

Urban Line 
Deze toplijn van Flow Fitness is ontwikkeld voor de intensieve sporter. De ontwerpers creëerden een sterke en robuuste serie apparaten met een professionele en eigentijdse look. De heldere kleuren en strakke belijning geven de apparaten uit de Urban Line een herkenbare en stijlvolle uitstraling. In combinatie met de lange levensduur en uitgebreide mogelijkheden is de Urban Line uniek in z’n soort.

Urban Line 
De Eco Line bestaat uit een hometrainer en een crosstrainer. Met de introductie van de Eco Line levert Flow Fitness een belangrijke bijdrage aan een duurzame samenleving. De benodigde stroom voor het weerstandssysteem en de computer wordt namelijk door eigen inspanning opgewekt. Je hebt dus geen adapter of batterijen meer nodig. Bijkomend voordeel is dat de producten erg flexibel in het gebruik zijn en overal in huis te plaatsen zijn. Kortom met een goed gevoel verantwoord trainen.