€ 0,00

Details & Opties

Zijdeur; De deur wordt altijd geplaatst in het hoogste segment, heeft meestal een breedte van een meter en loopt tot in het midden van de kap door, waardoor iedereen ook gemakkelijk in een lage overkapping kan stappen. Het grote voordeel van een schuifdeur is dat deze nooit onbewaakt kan dicht vallen of weg kan waaien.

Openslaand deurtje; Een openslaand deurtje word altijd toegepast in de voor of achterzijde van de kap en kan worden gebruikt als toegang of worden opengezet om langs obstakels als een trapje te kunnen schuiven en eventueel als beluchting onder de kap.

Opklapbare voorzijde; Indien de overkapping niet in zijn geheel achter het bad kan worden geparkeerd, kan de voorzijde voorzien worden van een lift up ( opklapbare voorzijde), deze lift up zorgt ervoor dat je de volle lengte van het bad kunt gebruiken zonder dat je je hoofd stoot tegen de overkapping. Tevens wordt deze lift up gebruikt om de kap een vrije doorgang te geven als hij open en dicht wordt geschoven en een trapje of ander obstakel moet passeren.

Super lage en voetvriendelijke rail; Deze rail is onmisbaar voor het goed openen en sluiten van de kap, de rail zorgt ervoor dat de kap door 1 persoon te bedienen is, de kap altijd vast staat in weer en wind en door deze unieke rail is de kap ook in het midden te openen. De rail is super laag (14 mm), gemakkelijk te onderhouden en kan ook in het terras worden verzonken.

Afdichting; Omdat de profielen en de beglazing door de warmte moeten kunnen uitzetten wordt de beglazing door middel van EPDM rubbers vastgezet ( geen kit), hierdoor blijft de kap ook na vele jaren er mooi uitzien en bovenal kan deze constructie tegen een stootje.

Op slot; Naast onze standaard degelijke vergrendeling kun je kiezen voor extra sloten. Met een sleutel zet je de delen op slot en is je bad veilig afgesloten voor kind en dier. Jij bepaalt wie er mag zwemmen, ook als je er niet bent.