€ 0,00

Tunturi FitFlash mei '13

Tunturi Fitflash mei 2013

Tunturi houdt tennistoppers fit bij grastoernooi Rosmalen
Het jaarlijkse grastoernooi in Rosmalen is een van de ‘opwarmers’ voor het tennisevenement van het jaar: Wimbledon. Het toernooi in Rosmalen, dit jaar van 16 tot en met 22 juni onder de naam Topshelf Open, trok vorig jaar maar liefst 62.000 toeschouwers. Logisch, want de nationale en internationale tennistop strijdt in Rosmalen om de ATP-punten. Tunturi richt dit jaar een stand in voor de topsporters met Platinum Pro equipment, aangevuld met pulleys en een krachtstation. Een mooie promotie voor ons merk en een nog beter excuus om dit mooie toernooi bij het Autotron in Rosmalen te bezoeken.
 
 Ook David Ferrer doet z’n warming up met Tunturi!  

Nieuwe verkoopkansen met Marcy en Bruce Lee
Zoals je waarschijnlijk al weet is Tunturi Fitness sinds 1 april de wereldwijde distributeur van de bekende merken Marcy en Bruce Lee. We zijn trots op deze twee merken en weten zeker dat jij er ook veel plezier van gaat hebben. Deze twee merken hebben een enorme traditie. Walter Marcyan en Bruce Lee zijn twee echte pioniers in de sportwereld geweest. In de Verenigde Staten wordt Walter Marcyan beschouwd als de uitvinder van de ‘gym’, voor het eerst in beeld eind jaren ’40 van de vorige eeuw. Enkele decennia later was hij namens de regering betrokken bij programma’s voor het terugdringen van overgewicht (obesitas). Dus nog steeds actueel, evenals Bruce Lee, de legende in ‘martial arts’. Het is bijna onvoorstelbaar dat het dit jaar al 40 jaar geleden is dat hij overleed.

  

Nieuw: eco halters!
Op dit moment wordt hard gewerkt aan het ontwikkelen en indelen van de nieuwe collecties in het Tunturi-assortiment, aangevuld met interessante verkoopacties. Daar ga je de komende maanden het nodige van merken. Een van de leuke nieuwtjes geven wij je vast mee: de introductie van eco halters, op maatschappelijk verantwoorde wijze geproduceerd! Meer nieuws volgt binnenkort. Heb je nu al specifieke vragen of wensen rond Marcy en Bruce Lee, neem gerust contact op met marketing@tunturi-fitness.com

Warm lopen langs de lijn?
Je moet maar op het idee komen. Onze Australische distributeur U First Fitness sponsort het daar bekende Canterbury Bulldogs rugbyteam met drie Platinum Spinners. Tijdens de wedstrijd doen de bankzitters en invallers hun warming up op de Platinums. Een bijzonder gezicht, dat de aandacht van de TV stations en het publiek trekt. En nieuwe klanten, want meer sportteams vinden dit een prima idee. Laat u inspireren! 

    


FIT TIP: dubbel scoren tijdens kijken naar sportwedstrijden
De zomer komt er aan en dat is ook de tijd van de grote sportevenementen. Dat begint aanstaande woensdag al met de finale van de Champions League, kort daarna gevolgd door Roland Garros, Wimbledon, de Tour de France en diverse andere grote evenementen. Deze sportwedstrijden worden door miljoenen mensen bekeken. Het beste advies dat we onze klanten, gebruikers van Tunturi fitnessapparatuur, kunnen geven: bekijk naar deze wedstrijden terwijl je traint op je hometrainer, crosstrainer, roeimachine of welk ander toestel. Calorieën verbranden met minder calorieën
Waarom is dit een goed advies? De ervaring leert dat de consumptie tijdens het kijken naar sportwedstrijden gemiddeld hoger is. We eten en drinken gemiddeld meer. Dit heeft waarschijnlijk te maken met een zekere spanning of opwinding. Dat consumeren doe je niet tijdens een trainingssessie. En daar ligt de winst. De dubbele winst. Je voorkomt de consumptie van extra calorieën en bent verzekerd van een goede trainingssessie. De meeste sportevenementen duren immers langer dan een half uur, de minimale tijd voor een effectieve trainingssessie. Wat levert het uiteindelijk op? Een prima vorm en conditie in de zomermaanden!