€ 0,00

Tunturi Waarschuwing

WAARSCHUWING! ONBEVOEGDE DEALER!

TUNTURI hecht veel waarde aan een kwalitatief hoogstaande distributie en een tevreden consument op basis van een sterk product en goede dienstverlening door onze dealers en het merk zelf. Soms zijn er bedrijven die zich voor doen als officiële dealer van TUNTURI. TUNTURI zal naar mogelijkheid tegen deze bedrijven actie ondernemen teneinde een hoogstaande distributie te kunnen waarborgen.

Via deze vermelding willen wij benadrukken dat de bedrijven met de volgende handelsnaam(-en) GEEN ERKENDE DEALERS van TUNTURI zijn: 

  • Cardio Fitness of Inter Cardio Fitness momenteel gevestigd in Nieuwegein, tevens actief met de website: fitnesskorting.com.

  • Megasport BV in Maarssen ( www.fitnessuitverkoop.nl) is GÉÉN bevoegde dealer van Tunturi.

Indien je klachten van mogelijke misleiding of oplichting hebt met betrekking tot bovengenoemde bedrijven,

adviseren wij om deze klacht bij de ConsuWijzer te melden. Enkel als er klachten bekend zijn bij de ConsuWijzer, 

kan de Autoriteit Consument & Markt overwegen om actie te ondernemen tegen dergelijke bedrijven.

ConsuWijzer is het overheidsloket voor consumenten van de Autoriteit Consument & Markt (ACM). 

Via de website www.consuwijzer.nl kunnen klachten worden ingediend.

VIND JE VERKOOPPUNT
Tunturi Fitness heeft de kwaliteit, de service en vooral de leverings betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan en werkt juist daarom nauw samen met een netwerk van gespecialiseerde Tunturi dealers. Om daadwerkelijk garant te kunnen staan voor onze waarden, zijn Tunturi producten alleen te koop bij onze geautoriseerde dealers. Ons netwerk bestaat uit dealers verspreid door gehele Benelux landen, welke je gemakkelijk kunt vinden via onze site. 
 
Helaas worden steeds meer van onze producten te koop aangeboden bij adressen die beslist geen erkend Tunturi verkooppunt zijn. Verkooppunten die niet op onze lijst staan vermeldt zullen van ons geen producten geleverd krijgen. Mocht de verkoper je aangeven dat onze producten wel op voorraad zijn betreft het hier gebruikte, of zelfs nagemaakte apparatuur.
 
Alleen op Tunturi trainers gekocht bij een van onze geautoriseerde Tunturi dealers bieden wij de ons gebruikelijke service en heb je recht op garantie. Voor de garantie voorwaarden kijk je op www.tunturi.com/service. Bij twijfel raden wij je ten zeerste aan om met ons contact op te nemen.