€ 0,00

Kettler Waarschuwing

16-05-2013;
KETTLER hecht veel waarde aan een kwalitatief hoogstaande distributie en een tevreden consument op basis van een sterk product en goede dienstverlening door de dealer en het merk zelf. Om dit te benadrukken en de kwaliteit van de distributie naar een hoger niveau te tillen hebben wij onlangs al nieuwe selectieve distributieovereenkomsten ingevoerd. Soms zijn er bedrijven die zich voor doen als officiële dealer van KETTLER. KETTLER zal naar mogelijkheid tegen deze bedrijven actie ondernemen teneinde een hoogstaande distributie te kunnen waarborgen. Via dit bericht willen wij benadrukken dat het bedrijf met de volgende handelsnaam(-en) geen erkende dealer van KETTLER Benelux is:

Cardio Fitness of Inter Cardio Fitness momenteel gevestigd in Nieuwegein, tevens actief met de website www.fitnesskorting.com

Indien er klachten zijn van mogelijke misleiding of oplichting van consumenten met betrekking tot het bovengenoemde bedrijf, adviseren wij je dringend ons er op te attenderen om deze klacht bij de ConsuWijzer te melden. Enkel als er klachten bekend zijn bij de ConsuWijzer, kan de Autoriteit Consument & Markt overwegen om actie te ondernemen tegen dergelijke bedrijven. ConsuWijzer is het overheidsloket voor consumenten van de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Via de website www.consuwijzer.nl kunnen klachten o.a. ingediend worden.
Bij voorbaat danken wij je voor de medewerking.

01 - 01- 2013; KETTLER hecht veel waarde aan kwalitatief hoogwaardige dealers.
Bij de aankoop van een KETTLER product raden wij je aan naar een van de erkende officiële dealers te gaan. Hierdoor ben je verzekerd van een goede service en garantie op onze producten. Indien je van plan bent via bv Marktplaats je aankoop te doen, raden wij je aan te controleren of deze aanbieder in de dealerlijst vermeld staat. Wij raden je aan niet bij bedrijven te kopen die geen officiële KETTLER dealer zijn. Enkel bij aankoop van producten bij één van onze erkende dealers bieden wij de service aan en heb je recht op garantie. Op de website www.kettler.nl kun je snel checken of een aanbieder erkend KETTLER dealer is. Wij wensen je veel plezier met je KETTLER aankoop!