€ 0,00

Crosstrainer kopen?

Een crosstrainer kopen

Wil je je conditie verbeteren en meer spieren ontwikkelen? Dan is een crosstrainer ideaal. Op een crosstrainer maak je een natuurlijke loopbeweging in de rondte waarmee je je benen en je bovenlichaam traint.

Een crosstrainer biedt je tal van voordelen. Zo kan je hier soepele en makkelijke bewegingen op maken. Daarnaast bereikt je hartslag snel het gewenste niveau en worden je gewrichten niet te zwaar belast. Als je thuis aan fitness wilt gaan doen, dan vind je bij Suncenter twee verschillende modellen crosstrainers van Tunturi. Dit zijn de front driven en de rear driven crosstrainer.

De front driven crosstrainer

Heb je zwakke knieën? Dan is de front driven crosstrainer het meest geschikt. Op dit apparaat maak je een vrij vlakke beweging. Je knieën worden dus minimaal belast. De beweging die je op dit fitnessapparaat maakt is vergelijkbaar met bewegingen die je maakt tijden het langlaufen. Hierbij train je je bovenlichaam en je benen, maar worden je knieën niet belast.

De rear driven crosstrainer

De rear driven crosstrainer is een ander model van Tunturi welke bij Suncenter verkrijgbaar is. Je kunt hierbij kiezen uit twee varianten. Dit zijn de 16-inch rear driven crosstrainer en de 19-inch.

16-inch crosstrainer

De 16-inch crosstrainer is vooral geschikt als je niet dagelijks traint. Op dit praktische fitnessapparaat maak je een ovalen loopbeweging waarmee je jezelf in een korte tijd toch optimaal traint.

19-inch crosstrainer

Op de 19-inch crosstrainer maak je meer intensievere en langere loopbewegingen. Een training op dit fitnessapparaat is vergelijkbaar met nordic walking training van een uur.

Een juiste keuze maken

Wil je een crosstrainer kopen? Dan kunnen onze adviseurs je hier uitstekend bij helpen. Zij weten alles over deze fitnessapparaten van Tunturi en kunnen je dan ook uitgebreid informeren. Ook bieden ze je de mogelijkheid om de verschillende modellen crosstrainers eens uit te proberen. Door dit te doen kan je een weloverwogen keuze maken. Kies vooral een fitnessapparaat waar je comfortabel op kunt bewegen.

T-Trainer - Je ‘persoonlijke coach’ bij de training

Tijdens een training op jouw eigen crosstrainer, heb je ook nog eens de beschikking over een eigen “personal coach”. Dit is de ingebouwde Tunturi T-Trainer. Deze virtuele coach begeleidt je tijdens je training op je crosstrainer. Hierbij zijn afwisseling, motivatie en het resultaat de sleutelwoorden. De T-Trainer biedt je verschillende trainingsprogramma’s aan, welke allemaal op het display worden getoond. De programma’s van de T-Trainer helpen je om de crosstrainer zo effectief mogelijk te gebruiken bij het trainen van je spiergroepen. Bij een effectieve training hoort natuurlijk ook een cooling down. Deze is dan ook opgenomen in het programma van de virtuele T-Trainer.