€ 0,00

Loopband kopen

Loopbanden

Denk je erover om een loopband te kopen? Dan ook ben je hiervoor bij Suncenter aan het juiste adres. Lopen is de meest natuurlijkste bewegingsvorm. Het is een eenvoudige manier om je conditie te verbeteren en vet te verbranden. Ons assortiment bestaat uit loopbanden van Tunturi. Dit zijn allemaal loopbanden van een hoge kwaliteit. Ze zijn duurzaam, comfortabel, geluidsarm en voorzien van de modernste technieken. Elke loopband beschikt onder meer over interactieve programma’s, waardoor het thuis fitnessen een leuke beleving wordt. Een loopband van Tunturi is voorzien van voorgeprogrammeerde trainingsprofielen die een prettige en effectieve training garanderen. Verder biedt een loopband je verschillende functies. Zo kan je deze gebruiken om stevig op te wandelen, te joggen of te trainen voor een marathon. Tevens zijn de loopbanden ook geschikt om op te revalideren.

De prijs van een loopband

Al onze loopbanden verschillen met elkaar in prijs. De factoren die van invloed zijn op de prijs zijn onder meer, de lengte en de breedte van het loopvlak, het geluidsniveau van het apparaat, de trainingsmogelijkheden, de display, de ingebouwde fitnesstesten, het vermogen van de motor en de instelling van de loophoek.

Voordat je een loopband gaat kopen, is het zinvol om na te gaan wat je trainingsdoel is. Als je wilt trainen voor de marathon heb je weer een andere loopband nodig, dan wanneer je wilt revalideren of gewoon rustig wilt gaan joggen of wandelen. Bij Suncenter vind je verschillende modellen loopbanden. Wij kunnen je uitstekend adviseren bij je keuze. Zo helpen we je bij het nemen van je beslissing en train je al snel op een loopband die helemaal aan je eisen voldoet.

Loopband met extra comfort

Alle loopbanden van Tunturi zijn uitgerust met T-flex. Dit garandeert een optimale demping, stabiliteit en schokabsorptie. Dankzij de T-flex kan je genieten van een optimale training, waarbij je spieren en gewrichten worden ontzien. Op een loopband van Tunturi train je dan ook veilig en comfortabel. De dempende en stabiele ondergrond geeft je het gevoel alsof je door het bos loopt.

Automatisch aangepaste loopsnelheid

De meeste loopbanden van Tunturi die Suncenter je aanbiedt, zijn uitgerust met PSC. Dit staat voor Position Speed Control. PSC is een zeer innovatieve en gebruiksvriendelijke uitvinding. Hierbij past de snelheid van de loopband zich automatisch aan je loopsnelheid aan. Als je tijdens het lopen in vaart vermindert, dan wordt de snelheid automatisch verminderd. Omgekeerd geldt dit natuurlijk ook. Dit heeft als groot voordeel dat je de snelheid niet via je display hoeft in te stellen. Door te trainen op een loopband van Tunturi weet je dus zeker dat je op een veilige en comfortabele manier traint.