€ 0,00

Tunturi Service

Tunturi kwaliteit. Tot 10 jaar garantie

Zoals dat verwacht mag worden van een A-merk kent Tunturi een uitstekende garantie op het gehele assortiment. Zo geeft Tunturi bij het thuisgebruik standaard 10 jaar garantie op het frame van je trainingsapparaat en tevens 10 jaar garantie op de aandrijfmotor van de looptrainer. Daarnaast biedt Tunturi 2 jaar garantie op de onderdelen. Bij de Tunturi Endurance en Platinum trainingsapparaten geven wij 20 jaar garantie op het frame van het trainingsapparaat en 20 jaar garantie op de aandrijfmotor van de looptrainer en geeft Tunturi 3 jaar garantie op de onderdelen van de Endurance en Platinum trainingsapparaten. Tunturi geeft levenslange garantie op de elektromagneetrem. Deze garantie heeft uitsluitend betrekking op de elektromagneetrem en niet op andere componenten van het weerstandsysteem. De garantie omvat eventuele montagefouten in de fabriek en het materiaal voor de duur van het product, zolang het product in bezit is van de eerste eigenaar.
 
Extra 1 jaar garantie
Bovenop de bestaande garantie kan de garantie worden verlengd met 1 jaar. Kijk op http://register.tunturi.com en maak gebruik van 1 jaar extra garantie op onderdelen. Mocht de storing niet met de vervangende onderdelen zijn op te lossen en kan je dealer het probleem niet verhelpen, dan komt onze gratis ‘aan huis service’ tot 2 jaar na de datum van uw aankoop langs om het probleem op te lossen.
 
Snelle service via website 
Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen hebben wij op de website www.tunturi.com een tab SERVICE, waar je de storingsmelding kunt aanmelden. Belangrijk is dat je ook het serienummer van het fitnessapparaat opgeeft. Dankzij dit ‘centrale meldpunt’ en de juiste informatie kunnen wij snel op vragen reageren.
 
Algemene zaken 
In sommige landen kan sprake zijn van andere garantievoorwaarden. Vraag dus altijd, wanneer je een Tunturi fitnessapparaat aanschaft, naar de garantievoorwaarden. De garantie werkt alleen in landen waar een geautoriseerde dealer of importeur aanwezig is. Uiteraard worden reparaties die onder de garantie vallen na het verstrijken van de garantieperiode (2 jaar na aankoopdatum) niet meer gratis uitgevoerd. Bewaar in ieder geval het aankoopbewijs goed, dat is belangrijk voor het recht op garantie en snelle service!