€ 0,00

Thuis fitness

Thuis fitnessen

Wil je thuis aan fitness gaan doen? Dan heb je hier natuurlijk de juiste apparatuur voor nodig. Alleen dan bereik je je fitnessdoelen. Suncenter heeft een ruim aanbod van diverse soorten fitnessapparatuur, zoals crosstrainers, hometrainers, roeimachines, dumbells en loopbanden. Bij ons vind je dan ook een fitnessapparaat dat helemaal aan je wensen voldoet en waarmee je al snel een strak lichaam krijgt.

Voordat je een fitnessapparaat koopt, is het belangrijk om te weten wat je doel is. Wil je afvallen, meer spieren kweken of je gewoon wat fitter voelen? Ieder trainingsapparaat heeft weer een andere functie. Zo kan je met het ene apparaat bepaalde spiergroepen versterken, terwijl de andere weer gericht is op vet verbranden. Afhankelijk van je fitnessdoel, bieden wij je een fitnessapparaat aan dat bij je past.

Afvallen en calorieverbranding

Wil je afvallen? Dan is het de bedoeling dat je meer calorieën verbrand. Bij Suncenter zijn tal van apparaten verkrijgbaar waarmee je calorieën verbrand en dus afvalt. Bij ons kun je fitnessapparaten, zoals crosstrainers, roeimachines en hometrainers met elkaar vergelijken. Zo kan je een fitnessapparaat aanschaffen dat bij je energiebehoefte past.

Hometrainer

De hometrainer, ofwel de indoor fiets, is het meest bekende fitnessapparaat. Een hometrainer is bij veel mensen geliefd, omdat fietsen een ideale bewegingsvorm is voor iedereen. Het maakt hierbij niet uit wat je leeftijd, gewicht of conditie is.

Fietsen op een hometrainer is een zeer effectieve, plezierige en veilige manier om je conditie op peil te brengen. Daarnaast werk je op een hometrainer niet alleen aan je conditie, maar train je ook nog eens je beenspieren. Het fietsen op een hometrainer kan je weer afwisselen met spieroefeningen. Zo combineer je een cardiotraining dus met een krachttraining. Hometrainers zijn bovendien ideaal om te revalideren na een gewrichts- of knieblessure. Het voordeel van de hometrainer is, dat deze relatief weinig ruimte in beslag neemt. Ook kan je deze makkelijk weer verplaatsen. Om deze reden is een hometrainer dan ook ideaal om thuis mee te fitnessen.

T-Road The Outdoor Experience For Indoor Training

Als je kiest voor thuisfitness op een hometrainer van Tunturi, dan train je op een zeer unieke en belevingsgerichte manier. De hometrainers en crosstrainers van Tunturi beschikken namelijk over de T-Road. Dit is een zeer innovatief motivatieprogramma, waarbij je het gevoel van een fanatieke buitentraining binnenshuis ervaart. T-Road biedt je verschillende interactieve trainingsprogramma’s. Op het display kun je een programma selecteren. Vervolgens wordt er getoond waar je fietst. Je fietst hierbij door een oude stad, de bossen of de bergen waar je flinke dalingen maakt of juist bergen beklimt. Je hometrainer reageert net zo op het parcours als een outdoor fietstocht. Door je gebruik te maken van je versnellingen kan je het parcours optimaal gebruiken en beleef je een zeer intensieve training. Zo ervaar je het hoe het voelt om een berg te beklimmen of deze af te dalen. Het voelt alsof je het echt buiten ziet en beleeft. De T-Road van Tunturi is een uniek concept waarmee je een optimale training beleefd. Ben je benieuwd naar de hometrainers en crosstrainers van Tunturi? Kom dan gerust een keer langs bij Suncenter. Wij vertellen je graag meer over deze fitnessapparaten en laten je alle mogelijkheden zien.

Ligfietsen

In plaats van een hometrainer kun je ook kiezen voor een ligfiets. Bij Suncenter zijn diverse modellen ligfietsen verkrijgbaar. De rugleuning bestaat uit twee delen en geeft je een optimale ondersteuning. Je rug wordt dan ook nauwelijks belast. Een ander voordeel van een ligfiets is dat de bloedcirculatie in je benen wordt gestimuleerd. In vergelijking met andere fitnessapparaten kent een ligfiets een hoog zitcomfort. Tijdens een fietssessie kan je nog andere activiteiten uitoefenen, zoals een tijdschrift lezen of televisie kijken. Vanwege het comfort en de functies is een ligfiets is zowel geschikt voor veeleisende fitnessers als voor revaliderende personen. Suncenter beschikt over een breed assortiment van fitnessbikes, zoals hometrainers en ligfietsen. Daarnaast vind je bij ons diverse accessoires, zoals een fietsergometer. De fitnessbikes die wij verkopen zijn van het merk Tunturi. Dit merk staat bekend om innovatieve fitnessapparatuur van een hoogwaardige kwaliteit.

Trilplaten

Vibratiefitness op een trilplaat is een redelijk nieuwe fitnessvorm die nu al niet meer is weg te denken uit de fitnessbranche. Haast ieder fitnesscenter beschikt over een of meerdere trilplaten. Bij vibratiefitness train je je spieren, zonder dat je hier zelf hard voor hoeft te werken. De trilplaat produceert een hoge frequentie aan trillingen. Door deze trillingen span je je spieren onbewust aan. Op deze manier train je je spieren, zonder dat je jezelf hiervoor in het zweet hoeft te werken.

Een training op een trilplaat is zeer efficiënt. De rekreflexen in je spieren worden extra gestimuleerd en je spant meer spiervezels aan dan bij een normale krachttraining. Door verschillende trainingshoudingen aan te nemen kan je elke spiergroep weer apart trainen. Dankzij de ergonomische handgrepen en het grote trainingsoppervlak zijn de verschillende trainingshoudingen op de vibration plate goed uitvoerbaar.

Wil je graag fitnessen op een trilplaat, maar heb je geen zin om naar een fitnesscenter te gaan? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om er zelf een te kopen. Zo kun je thuis aan fitness doen. Suncenter heeft verschillende soorten trilplaten in haar assortiment, welke je makkelijk kunt opbergen.

Roeimachines

Als je wilt afvallen en sterkere spieren wil kweken, dan bereik je dit resultaat snel door te trainen op een roeimachine. Zoals bekend is roeien een zeer intensieve sport, waarbij alle belangrijke spiergroepen aan bod komen. Met een trainingssessie op een roeimachine train je ook al deze spiergroepen. Het is een zeer veeleisende trainingsmethode, waarmee je calorieverbranding op gang komt en je hartslag snel het gewenste niveau bereikt. Door dagelijks of meerdere keren per week te trainen op een roeimachine bevorder je je zuurstofopname en versterk je belangrijke spieren, zoals je nek-, arm- en schouderspieren.

Suncenter beschikt over roeimachines van Tunturi. Dit exclusieve merk maakt het thuis fitnessen een stuk leuker. De roeimachines zijn op een ergonomische wijze ontwikkeld. Op een roeimachine maak je natuurlijke, roeiende bewegingen waarmee je gewrichten zo min mogelijk worden belast. Trainen op een roeimachine van Tunturi is dan ook een veilige en effectieve kracht- en cardiotraining.

Gewichten en dumbells kopen

Wil je thuis aan krachttraining doen? Ook dan kun je hiervoor uitstekend terecht bij Suncenter. Bij ons kun je namelijk verschillende soorten gewichten en dumbells kopen. Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment. Deze gewichten en dumbells zijn allemaal van Bremshey. Dit gerenommeerde merk produceert duurzame gewichten en dumbells van uitstekend materiaal. Door dumbells of gewichten te kopen, kan je een cardiotraining weer afwisselen met een krachttraining. Zo kun je je spieren eerst warm maken op een hometrainer, crosstrainer, loopband of trilplaat, voordat je je spieren traint.