€ 0,00

Waarom Tunturi Fitness

TUNTURI FITNESS
Onze collectie  maakt in ieder geval een ding duidelijk;  Keuze genoeg! Tunturi trainers worden in meer dan 40 landen verkocht in samenwerking met gespecialiseerde dealers en distibuteurs. Dank zij deze internationale orientatie heeft Tunturi een zeer breed en compleet assortiment. Met trainers voor enthousiaste starters tot en met zwaardere toestellen voor absolute topsporters en fysiotherapeuten.

TRAINEN MET JE HART 
Werken aan een betere conditie. Gezonder leven, weg met die overtollige kilo’s!  Maar ook: revalideren, weer op krachten komen na een blessure of  ziekte. Er kunnen dus heel wat redenen zijn om ‘aan fitness te gaan doen’. Wanneer je er maar een beetje over gaat nadenken en rondkijken, zie je  meteen dat er veel mogelijkheden zijn. Vandaar dat wij je graag de weg willen wijzen. Waarom? Tunturi vindt het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. Wij zijn een bijna 90 jaar jonge ‘fitnesspionier’. In 1922 opgericht in Finland en sinds de jaren ’60 van de vorige eeuw internationaal actief met fitnessapparatuur. Fitness is fun! En wij weten als geen ander dat fitness een zaak is van verantwoord en veilig trainen en bovenal: gemotiveerd zijn en blijven. Trainen en de gewenste resultaten boeken, daar moet je een lange adem voor  hebben! Tunturi helpt je daarbij.

WAAR KIES JE VOOR?
Je bent op zoek naar een fitness toestel voor thuis. of je hebt er net een gekocht en vraagt je af: 
“Hoe pak ik het nu goed aan?” In beide gevallen heb je veel plezier van deze tips.  We willen je graag de weg wijzen in de veelzijdige wereld van trainen, afvallen en je conditie verbeteren, meer energie krijgen en jezelf fit voelen. Natuurlijk laten wij je zien dat de trainingsapparatuur van Tunturi staat voor kwaliteit, design en inspirerende innovaties.  Inclusief een actuele visie op trainen. De rages volgen elkaar razendsnel op. Door de jaren heen zie je echter dat hartslaggestuurd trainen (ook wel ‘cardio’ genoemd) de rode draad  is. De trend die er altijd is en blijft. Het is namelijk de meest veilige en verantwoorde manier om aan je conditie te werken of om overtollig gewicht kwijt te raken.Tunturi werkt continu aan moderne en eenvoudig te bedienen trainingsprogramma’s waarmee je de resultaten van je inspanningen op de voet kan volgen. Dat motiveert ook. Daarnaast vind je hier informatie over de verschillende soorten apparatuur, de voordelen van thuis trainen en allerlei handige tips die  je kunnen helpen om de gewenste resultaten te boeken. We proberen we je vooral zo breed mogelijk te informeren over de mogelijkheden. We kunnen natuurlijk nooit compleet zijn. Tot slot: mochten deze  tips je echt in beweging krijgen, dan hebben we ons gezamenlijke doel  bereikt. Veel trainingsplezier!


WAAROM TUNTURI ;  Voor "Starters" en "Topsporters"!
Ben je enthousiast om te gaan werken aan het verbeteren van je conditie? Of ga je in training voor je volgende marathon? Kortom; Het gaat erom dat je een fitnesstrainer kunt kiezen die het beste aansluit bij je wensen en trainingsdoelen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en hebben onze collectie ingedeeld in 3 categorieen;

COMPETENCE; WHEN FEELING BETTER IS YOUR TARGET!
De ideale keuze als je begint met het verbeteren van je conditie ; Meer bewegen en aandacht voor een gezond leven.COMPETENCE staat voor een breed scala aan gebruiksvriendelijke, comfortabele en aantrekkelijk geprijsde
trainers, bestemd voor een regelmatig gebruik met een gemiddelde intensiteit.

PERFORMANCE; WHEN BEING FIT IS JUST NOT ENOUGH! 
Je bent een stap verder en je werkt voortdurend aan de verbetering van je lichamelijke conditie. Deze fitnesstrainers zijn meer robuust en bevatten extra "intelligentie". Meer en gevarieerde trainingsprogramma's, waarbij duidelijke doelen en een nauwkeurige feedback ( prestatieverbetering! ) belangrijk zijn. Voor frequent en intensief gebruik.

ENDURANCE; WHEN THE BEST WANT TO GET BETTER!
Voor prestaties op topniveau. Als trainen een balngrijk onderdeel van je dagelijks leven is, kies je voor ENDURANCE. Deze fitnesstrainers zijn ontwikkeld voor de meest frequente, intensieve en uitdagende trainingen. Je komt deze trainers ook regelmatig tegen in een professionele omgeving, bv in een fitnessruimte van een hotel of bij de fysiotherapeut . Kortom; Het beste wat te koop is voor thuisgebruik!