€ 0,00

Meer over Kettler

Fit met Kettler ! Begin nu; Haal met  plezier en fitness in huis. Voor meer kracht, meer conditie en meer beweeglijkheid. Train in je eigen prive studio, wanneer en hoe je wilt.  Dus op een apparaat met een perfecte techniek. Solide mechanica - kwaliteit made in germany - TUV / GS gekeurd. Nieuwste electronische hard - en software en optimale ergonomie voor een natuurlijke bewegingsafloop. Voel wat er werkelijk in je steekt, ontwikkel een heleboel positieve energie. Kettler geeft kracht en zekerheid voor elke dag. Het merk staat wereldwijd voor innovatieve producten met een verfijnd design. Voor meer prestatievermogen en welbevinden, een betere gezondheid en hoogste levenskwaliteit.

FOREVER FIT;
Eeuwige jeugd wordt niemand cadeau gedaan, je moet er wel wat voor doen. Het beste met KETTLER, Europa's leidinggevende homefitnessmerk. Beleef onze nieuwste highlights van het  seizoen en verheug je op een succesvolle en effectieve training met een heleboel plezier, bijvoorbeeld met de nieuwe ergometerljn.

FOREVER YOU;
Of je nu jong bent, jong gebleven of je jonger voelt dan je geboortedatum aangeeft, is om het even. Of gezondheids redenen of persoonlijke fitness bij je zoektocht naar het passende product in het middelpunt staan, speelt geen rol. Sportapparaten van KETTLER zijn voor iedereen een juiste keuze.

FOREVER KETTLER;
Het KETTLER succesverhaal heeft vele hoofdstukken. Innovatieplezier, verfijnd design en gecontroleerde kwaliteit Made in Germany steken er zeer zeker bovenuit. In de laatste jaren werd KETTLER meermaals als "most innovative brand" met de PLUS X AWARD onderscheiden.

FITNESS NAVIGATOR
De KETTLER fitness navigator helpt je bij de keuze van de voor jou geschikte apparaten. Voorop staat de vraag naar je trainingsdoelen en persoonlijke criteria. Wil je bijvoorbeeld doelgericht en effectief afvallen of wil je uiterst rugontziend je uithgoudingsvermogen verbeteren? Deze en andere factoren worden in het overzicht bepaalde zeer geschikte fitnessapparaatgroepen toegekend.

 • Doel A: Training van hart en bloedsomloop Je wilt je hart versterken en je bloedsomloop
  verbeteren en hebt plezier aan de gewrichtontziende beweging van bijv. Nordic Walking of fietsen.

 • Doel B: Gecontroleerde cardiotraining Je hebt  gekozen voor een trainingsprogramma volgens therapeutische richtlijnen in het kader van een rehabilitatie of ter preventie of je zoekt een apparaat uit klasse A voor een gecontroleerde cardiotraining met exacte polsslag- en belastingprogrammeringen.

 • Doel C: Vetverbranding Je primaire doel is gewichtreductie door
  effectieve vetverbranding bij een matige of intensieve conditietraining.

 • Doel D: Spieropbouw Je zoekt een apparaat voor versteviging van speciale spiergroepen als aanvulling op je conditietraining. Je hebt gekozen voor een doelgerichte spieropbouw inclusief probleemzonetraining.

 • Doel E: Kracht-uithoudingsvermogentraining
  Je zoekt een apparaat voor het opbouwen van je kracht en uithoudingsvermogen,
  dus een combinatie van versterking van je spieren en conditietraining met intensieve belasting.

Bij de pop up pagina’s van de apparaten ervaar je meer over de trainingsmogelijkheden met de verschillende apparatengroepen. Welk product je ook kiest, met KETTLER kwaliteit investeer je in elk geval correct en duurzaam in je conditie en gezondheid.

LET OP: CONTROLEER OF JE BIJ EEN ERKENDE OFFICIËLE KETTLER DEALER KOOPT I.V.M. JE GARANTIE!
KETTLER hecht veel waarde aan kwalitatief hoogwaardige dealers. Bij de aankoop van een KETTLER product raden wij je aan naar een van de erkende officiële dealers te gaan. Hierdoor ben je verzekerd van een goede service en garantie op  producten.Indien je van plan bent via bijvoorbeeld Marktplaats je aankoop te doen, raden wij je aan te controleren of deze aanbieder in de dealerlijst vermeld staat. Wij raden je aan niet bij bedrijven te kopen die geen officiële KETTLER dealer zijn. Enkel bij aankoop van producten bij één van de erkende dealers bieden ze service aan en heb je recht op garantie. Op de website kun je snel checken of een aanbieder erkend KETTLER dealer is. Wij wensen je veel plezier met je KETTLER aankoop!