€ 0,00

Over ons

Welkom bij Suncenter Leuvenheim!
Het adres voor in- en ontspanning....

Suncenter vindt dat een zwembad of sauna niet duur hoeft te zijn. Wij maken het voor iedereen mogelijk om een eigen wellnessparadijs in huis te ontwikkelen.

Bij ons kun je dan ook een eigen zwembad of sauna kopen tegen een betaalbare prijs en van een hoogwaardige kwaliteit.

Wij beschikken over een breed assortiment van wellness- en fitnessapparatuur. Hierbij kan je denken aan sauna’s, spa’s, infraroodcabines, zwembaden, crosstrainers, loopbanden en zonnebanken. Al onze producten zijn geschikt om zelf in elkaar te zetten en dit scheelt enorm in de prijs. Je kunt bij ons een sauna, zonnebank of zwembad kopen om je eigen wellnesscenter in te richten. Zo kun je dus op elk gewenst van de dag heerlijk tot ontspanning komen.

Advies op maat

Suncenter heeft een jarenlange ervaring in de verkoop van sauna’s, zwembaden, zonnebanken en fitnessapparatuur. Wij zijn dan ook een echte specialist op het gebied van wellness en fitness. Suncenter werkt uitsluitend met deskundige adviseurs die een ruime ervaring hebben in het vak. Ze luisteren goed naar uw wensen en geven u dan ook een advies op maat. Dankzij dit deskundige advies kun je dan ook al snel een eigen wellnessruimte ontwikkelen die geheel naar wens is.

Onze winkel

Ben je benieuwd naar ons assortiment? Kom dan gerust eens een keer bij ons langs om meer te weten te komen. Wij vertellen je graag meer over onze producten. Je vindt ons aan de doorgaande weg tussen Dieren en Zutphen in Leuvenheim aan de Arnhemsestraat 88. Een half uurtje rijden vanaf Arnhem of Doetinchem en slechts een kwartiertje vanaf Zutphen of Doesburg. 

Openingstijden

Suncenter Leuvenheim is geopend van maandag tot en met zaterdag. Op maandag zijn wij open van 13.00 uur tot 18.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 09.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag is de winkel geopend van 09.30 uur tot 17.00 uur.

Contact

Voor het maken van een afspraak kun je ook altijd even contact met ons opnemen. Dit kun je doen via de contactpagina op deze website. Of neem contact met ons op via 05 75 – 56 10 00 of info@suncenter.nl. Of kom gewoon spontaan langs in onze showroom in Leuvenheim nabij Zuthpen.